22 Kasım 2016 Salı

Kick boks Milli Takımı Avrupa Şampiyonasında
Kick Boks Milli Takımı 19 - 27 Kasım tarihleri arasında Yunanistan'da yapılacak olan Wako Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonası hazırlıklarını  Çamardı İlçesi Demirkazık Köyü'nde bulunan Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde 18 Kasım da tamamladı.
Kamp müdürü Nusret ÖNCÜ 40 sporcu ile katılacakları Avrupa Şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini , Demirkazık kamp eğitim merkezinde antremanlarını tamamlayan Kick boks milli takımımız Yunanistan da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına hazır dedi.
Geçtiğimiz hafta Kaymakam Mustafa SERİN,Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ve İlçe Jandarma Komutanı Çelebi Bağcı ile birlikte Milli Takımı ziyaret ederek takımın son durumu hakkında antrenörlerden bilgi aldılar.
Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı, kamp merkezinden ve personelinden memnun kaldıklarını, verimli bir kamp geçirdiklerini belirterek Kaymakam SERİN’e teşekkür etti.. Kaymakam SERİN, Kick Boks Milli Takım sporcularına başarılar diledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder