14 Kasım 2016 Pazartesi

NİĞDE ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ



Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın göreve geldiği 2009 yılından bu yana Niğde adeta kabuk değiştirdi. Hayal dahi edilemeyen yatırımların kazandırıldığı Niğde’de yeni projeler de hız kesmiyor.
Son 8 yıl içinde Niğde’yi hayal dahi edilemeyen yatırımlarla tanıştıran Niğde Belediyesi, şehri gelecek nesillere taşıyacak yeni projeleri de aralıksız sürdürüyor. Yeni projelerle dört bir yanı adeta şantiye alanına dönen Niğde, marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Efendibey Mahallesi’nde Niğde’nin Ufuk Projesi bütün hızıyla yükselirken, şehrin diğer bölgelerinde de yeni yatırımlar devam ediyor. Üç mahallede kapalı Pazaryeri çalışmalarının yapıldığı Niğde’de kamyon garajı, hal kompleksi, nikah sarayı gibi yatırımlar Niğde’ye kazandırılmaya hazırlanıyor. Vali Konağı yokuşunu Kayardı Mevkii’ne bağlayacak tünel projesinde de ilk kazmanın vurulması için son hazırlıklar yapılıyor.
BAŞKAN AKDOĞAN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentin dört bir yanındaki yeni projelerle ilgili çalışmaları da yakından takip ediyor. Her fırsatta yeni yatırım alanlarındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Şehrimizi geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Son 8 yıl içinde Niğde’miz adeta kabuk değiştirdi. Şehrimiz artık kabına sığmıyor. Gelişen, değişen ve güzelleşen Niğde’mizi marka kent haline getirmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder