15 Kasım 2018 Perşembe


ANADOLU FK FUTBOL OKULU VALİ ŞİMŞEK’İN KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI

Niğde Anadolu FK Futbol Okulu açılış törenine Vali Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek , Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Muhsin Kar, Anadolu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sporcular, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Niğde 5 Şubat Stadyumunda gerçekleştirilen açılış töreninde, Niğde’de futbol okulu açılmasının Türk futbolu ve Niğde için tarihi bir gün olduğunun altını çizen Vali Yılmaz Şimşek, “Profesyonel anlamda Niğde’de fubol okulu açmak demek, bu bölgedeki cevherleri ortaya çıkarmak demektir.
Bilindiği üzere Niğde Belediyespor Kulübü İzmir Altınordu Spor Kulübünün bünyesine girmiş doğal olarak iki kulüp tek çatı altında birleşmişti. Bu projeyle yeni bir oluşum meydana gelmişti. Bugünde bu oluşumun ilk meyvesi ilimize açılan futbol okulu olmuştur
Ben, inanıyorum ki; bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz okulumuz sayesinde Anadolu’da keşfedilmeyi bekleyen genç yetenekler gün yüzüne çıkacak ve gerekli eğitimlerini almalarının ardından türk futboluna ve dünya futbolunda önemli yerlere gelerek bizleri gururlandıracaklardır.
Yerli ve milli futbolcularımız ön plana çıkarak Türkiye, futbolcu alan değil; futbolcu ihraç eden bir ülke konumuna gelecektir.
Ben, tekrar okulumuzun, ilimize, gençlerimize ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Vali
Yılmaz Şimşek’in oğlu Yağız Alp Şimşek’in de bulunduğu takım oyuncuları arasında gösteri maçı düzenlendi.
Maçın ardından Yine Vali Yılmaz Şimşek’in oğlu Yağız Alp Şimşek, temsili olarak Anadolu FK Futbol Okuluna kayıt yaptırdı.
Program, katılımcıların ve öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder