1 Kasım 2018 Perşembe


VALİ  YILMAZ ŞİMŞEK ULUKIŞLA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Bir takım ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Ulukışla ilçesine giden Vali Yılmaz Şimşek, düzenlenen toplantıda ilçe mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Ziyaretlerine Ulukışla Hükümet Konağı ile başlayan Vali Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve İlgili Kurum Müdürleri birlikteliğinde Ulukışla kaymakamı Arif Oltulu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından birlikteliğindeki heyetle beraber Ulukışla’da devam eden ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarını gezerek incelemelerde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, İlçe Mahalle ve köy muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Eğitim, sağlık, ulaşım, elektrik, tarım, içme ve sulama suyu gibi konuların görüşüldüğü toplantıda konuşan Vali Yılmaz Şimşek, “ göreve geldiğim günden itibaren ilçeleri ve köyleri ziyaret ederek, sorunları, ihtiyaçları yerinde görmek ve karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunmak üzere siz kıymetli muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz.
Yaptığımız toplantılar neticesinde vatandaşlarımızla her daim yakın temasta olan muhtarlarımız, mahallelerde ve köylerde karşılaştıkları sorunların tespitini yaparak bizlere iletmektedir. Bu sayede sorunlar en kısa sürede çözüme kavuşmaktadır.
Mahallelerinizde ki eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı gibi sorunları tespit ederek ilgili belediyelere, kaymakamlıklara, vali yardımcılarımıza veya bizzat bana iletmeniz, sorunların çözümüne katkı sağlayacaktır.
Azim ve kararlılıkla bizlere inanan insanları mahcup etmemek için gece gündüz demeden çalışacağız. Niğde Valiliği olarak, sorunlarınızın çözümü ile köy ve mahallelerimize daha iyi hizmetler sunabilmeniz adına her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu toplantıya katılımlarınızdan dolayı siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Vali Yılmaz Şimşek’in konuşmasının ardından toplantıda söz alan muhtarlar, köy ve mahallelerinde yaşanan sorunlar ile talep ve beklentilerini tek tek ayrıntılı bir şekilde anlattı. Muhtarları dikkatle dinleyen ve sık sık not alan Vali Yılmaz Şimşek, dile getirilen sorunların en kısa sürede çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Gerçekleşen toplantının ardından Vali Yılmaz Şimşek, Ulukışla İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Okulun eğitim durumu ve fiziki kapasitesi hakkında okul yöneticilerden bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, öğrencilerle sohbet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder