10 Kasım 2018 Cumartesi

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK’İN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin Başkahramanı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. yıl
dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gerek askeri dehası gerekse büyük devlet adamlığı özelliğiyle sadece milletimize değil tüm Dünya ülkelerine örnek olmuştur. Ulu Önder Atatürk verdiği bu bağımsızlık mücadelesiyle büyük zaferler kazanarak, Milletimizin daha güçlü bir şekilde tarih sahnesinde yer almasını sağlamış eşsiz bilgi ve tecrübesiyle ülkemize aydınlık bir gelecek bırakmıştır.
Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşaması için birçok yeniliğe imza atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  Milletimizin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasını sağlamış, genç nesillere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza kadar yaşayacağına inancını,  “ Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır, Fakat Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır ” sözleriyle bir kez daha ifade etmiştir.
Bugün Büyük Atatürk’ün aziz hatırasını milletçe yâd ederken, bizlere düşen görev emanet aldığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni gece gündüz demeden çalışarak her alanda daha da ileri seviyelere taşımak olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna, fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

                                                                                                                Yılmaz ŞİMŞEK
                                                                                                                                                  Vali

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder