18 Kasım 2018 Pazar


SGK’ dan Muhasebecilere Bilgilendirme Faaliyeti

Niğde’de faaliyet gösteren muhasebecilere Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu.
Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya SGK İl Müdürü Mustafa Aydoğdu, SMMMO Başkanı Hikmet Bekil ve SMMMO üyesi muhasebeciler katıldı.
Tarımsal Kesinti Uygulamaları hakkında muhasebecilere sunum yapan İl Müdür Yardımcısı Nurhan Bayer; uygulamada yaşanan sorunlar, tescil işlemleri, e-kesinti programının nasıl kullanılacağı, cezai işlemler ve sorumluluklar hakkında bilgi verdi.
İl Müdürü Mustafa Aydoğdu; toplantıya katılımlarından dolayı muhasebecilere teşekkür etti ve ayrıca mükelleflerin işlemlerini daha iyi yürütebilmeleri için muhasebecilere oda tahsis ettiklerini, muhasebecilerin iş ve işlemler için Kuruma geldiklerinde işlemlerinde bir eksiklik bulunması halinde bürolarına gidip gelmek yerine veya beklemesi icap ettiğinde tahsis edilen bu odada eksikliklerini giderecek veya bekleyeceklerini ifade etti.
SMMMO Başkanı Hikmet Bekil, “SGK İl Müdürlüğünün yapmış olduğu bu bilgilendirme faaliyetinden ve değerli İl Müdürümüzün işlemlerimizi kolaylaştırmak için bizlere tahsis ettiği odadan dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Toplantı katılımcıların soruları cevaplandırıldıktan sonra sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder