Kırmızı Et Üretim İstatistikleri, III. Çeyrek: Temmuz - Eylül, 2018
Toplam kırmızı et üretimi III. çeyrekte 339 379 ton olarak tahmin edildi
Toplam kırmızı et üretimi kurban bayramının gerçekleştiği III. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre %27,4, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %0,4 oranında arttı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 145 bin 173 ton olarak gerçekleşti.
Sığır eti üretimi 306 bin 638 ton olarak tahmin edildi
Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %30, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %5,6 oranında arttı.
Koyun eti üretimi 28 bin 539 ton olarak tahmin edildi
Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %4,4 artarken, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %13,7 oranında azaldı.
Harika bir blog. Tüm yayınların öğrenecek bir şeyleri var. İşiniz çok iyi ve sizi takdir ediyorum ve daha bilgilendirici mesajlar atlamayı umuyorum. Et Üretimi
YanıtlaSil