11 Kasım 2018 Pazar


NİĞDE’DE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında Niğde’de düzenlenen törenle anıldı.
Niğde Cumhuriyet Meydanında yapılan törene, Vali  Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Belediye Başkanı Rifat Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Baro Başkanı Osman Çimen, Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Öğrenciler ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Saat 09.05´te çalınan sirenler eşliğinde Saygı Duruşu ile başlayan Anma Töreninde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Siyasi Parti Temsilcileri tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
Cumhuriyet Meydan’ında çelenklerin sunulmasının ardından tören, Niğde Kültür Merkezinde düzenlenen Anma programı ile devam etti.
Kültür Merkezinde gerçekleştirilen anma programında günün anlam ve önemine değinen konuşmayı Atatürk Ortaokulu Müdürü Celal Sayın yaptı.
Öğrencilerin okuduğu şiirler ve yine Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryonun sunumu ile devam eden program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıların söylenmesinin ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder