22 Kasım 2018 Perşembe


NİĞDE E TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMUNDA KAHVALTI SONRASI KIZILAY’A KAN BAĞIŞI YAPILDI
Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan DÖNMEZ, Adalet Komisyonu Başkanı  Ömer DADAL, Jandarma Bölük Komutanı Üstteğmen Kadir GÜRBÜZ, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü  Ramazan FİDANOĞLU, Kurum Müdürü Osman YAĞCI, Kapalı ve Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu Personelinin katılımıyla kaynaşma ve bütünleşme amaçlı kahvaltı programı düzenlendi.
Kahvaltı programının ardından da Niğde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun ev sahipliğini yaptığı kan bağışı kampanyası “BİR KAN ÜÇ CAN” sloganıyla Türkiye ye can dağıtan İç Anadolu Kızılay Bölge Kan Merkezi mobil kan alma ekibi ile sabah erken saatte başlayıp akşam mesai bitimine kadar devam etti. Kan bağışı kampanyasına çok sayıda kurum ve jandarma personeli katıldı.
 Kızılay Mobil Kan Alma ekibi katılımın yoğun olduğunu ve misafirperverliklerinden dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ederek kan bağışının önemi hususundaki farkındalığa ve  kan alımına destek verdiklerinden dolayı Kurum personeline teşekkür edip, akşam geç saatlerde kurumdan ayrıldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder