21 Ekim 2020 Çarşamba

21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER BAYRAMI


 

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK’İN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER BAYRAMI MESAJI

  Toplumun aydınlatılmasında ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde çok önemli görevler ifa eden basın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli bir yere sahiptir.

                İnsanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan, kamuoyunun aydınlatılmasında ve toplumsal sorunların çözümünde vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gören Gazetecilerimiz, doğru, ilkeli, objektif, meslek etiğine bağlı, kişi hak ve hürriyetlerine saygıyı temel görev sayarak yaptıkları haberlerle aynı zamanda kamusal bir görevi de yerine getirmektedir.

                Ülkemizin ve İlimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan yerel basınımız da İlimizin sahip olduğu sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerin tanıtılmasında İlimizin her alanda gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkıda bulunmaktadır.

                Bu duygu ve düşüncelerle tüm Basın Mensuplarımızın “ 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü “ nü en içten dileklerimle kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder