24 Ekim 2020 Cumartesi

Vali Yılmaz Şimşek Altunhisar İlçesini ziyaret etti

Bir takım ziyaret ve incelemeler için Altunhisar ilçesine giden Vali Yılmaz Şimşek, Altunhisar Kaymakamlığına atanan Doğukan Mızrak’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş ve İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyarette Vali Yılmaz Şimşek’i Altunhisar Kaymakamı Doğukan Mızrak, Belediye Başkanı Vedat Kirazcı ve kurum müdürleri karşıladı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Yılmaz Şimşek ilçedeki kamu kurumlarını tek tek ziyaret ederek çalışmalar hakkında kurum yetkililerinden bilgi aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ayrı ayrı ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, hem faaliyetler hem de ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerde meydana gelen asayiş olayları ile ilgili brifing aldı.

Ziyaretlerinin ardından Vali Yılmaz Şimşek, AHİLER Kalkınma Ajansının 2020 yılı "Turizm Alt Yapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı" kapsamına  alınması için başvuruda bulunulması planlanan Karaasmasız Mağaraları bölgesinde incelemelerde bulundu.

 İlçe merkezine yaklaşık 4 Km uzaklıktaki Karaasmasız Mağaralarının yer aldığı bölgenin turizme kazandırılması için gereken çalışmaların biran önce başlatılması için talimat veren Vali Yılmaz Şimşek, bu bölgenin turizme kazandırılması halinde ilçe ekonomisinin büyük oranda gelişeceğini sözlerine ekledi.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder