22 Ekim 2020 Perşembe


 Edikli Beldesini Ziyaret Eden Vali Şimşek, Patates Hasadına Katıldı

 Edikli Kasabasını ziyaret eden Vali  Yılmaz Şimşek Kasaba sakinlerinin ilettiği sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Hafta sonu tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde incelemek üzere Edikli kasabasına giden Vali Yılmaz Şimşek daha sonra kasaba sakinleri ile bir araya gerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.İlçe, belde, kasaba ve köy ziyaretlerine hafta sonları da devam eden Vali Yılmaz Şimşek, Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve İlgili kurum müdürleri eşliğinde Edikli kasabasını ziyaret etti.

Ziyaretlerine Edikli Belediyesi ile başlayan Vali Yılmaz Şimşek’i Edikli Belediye Başkanı Ercan Şayhan, Muhtarlar ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.Belediye Başkanlık Makamında kasabanın genel durumu ve belediyenin çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Ercan Şayhan’dan bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, yine burada bulunan muhtarların ve belediye meclis üyelerinin kendisine ilettiği talep ve önerileri dinledi.

Belediye ziyaretinin ardından Vali Yılmaz Şimşek, 2019 yılında Hakkâri’de terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyon esnasında yaralanan Gazimiz Ali Evlek’in baba ocağını ziyaret etti. Gazimizin ailesi ile uzun süre sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek daha sonra kasaba sakinlerinin evlerine çat kapı misafir oldu.

Kasabada belediyenin devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen Vali  Yılmaz Şimşek, incelemelerinin ardından kasaba meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.Vatandaşların kendisine ilettiği sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat veren Vali Yılmaz Şimşek, yine kasabada patates hasadına katılarak çalışan tarım işçilerine kolaylıklar ve bereket diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder