20 Ekim 2020 Salı


 Eski Sanayiye İlk Kazma Vuruldu

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Demirciler ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Turgut Taygur ve beraberindeki heyet ile Eski Sanayi’de inceleme ve esnaf istişarelerine devam ediyor.

 Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Özel İdare Üst Geçidi inşaatı nedeniyle yıkılan dükkânların yerine yeni yapılan geçici dükkânlar hakkında da bilgi verdi. Başkan Özdemir, "Özel İdare Üst geçidi inşaatı nedeniyle geçici 4 dükkân yapmıştık, bunlara ek birkaç dükkân daha yapabiliriz. Üste geçidin ayakları denk gelen dükkânları kalıcı olarak Yeni Sanayi Sitesine taşıyoruz" dedi.

Yıkım Başladı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, üst geçit ayaklarının denk geldiği 4 dükkânın takas işlemlerinin başladığını ve bu dükkânların yıkımlarının bugün yapılacağını söyledi. Başkan Özdemir devamında Eski Sanayinin taşınma sürecinin zaman alacağı için buradaki esnaf mağdur olmasın diye Yeni Sanayi’ye taşınana kadar geçici dükkânların yapıldığına değindi. Başkan Özdemir, "Biz hiçbir esnafımızı mağdur etmeden hem üst geçidimizi tamamlamak hem de Eski Sanayi’de dönüşüm işini tamamlamak istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder