15 Ekim 2020 Perşembe

Çamardı Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi Sevinci


 Çamardı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Çamardı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.  

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ile 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzaladı. 

Belediye binasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesine Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Belediye-İş Sendikası Şube Başkan Yardımcısı Suat Soylu, Sendika Temsilcisi Hüseyin Şer katılarak işçilerin mutluluğuna ortak oldu. 

Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise; “İşçilerimizin, memurlarımızın, kısacası tüm personelimizin en iyi şartlarda hayatını sürdürebilmesi ve günümüz ekonomisi şartlarında zorlanmaması için elimizden gelenin en iyisini yaparak güzel bir sözleşmeye imza attık. İşçi ve emekçi arkadaşlarımızın alın teri kutsaldır. Belediye olarak emekçi arkadaşlarımızın alın teri kurumadan haklarını vermek boynumuzun borcudur. 

Belediyenin imkanları dahilindeki en üst oranda anlaşma sağladığımızdan hiç şüphemiz olmasın. Çevre belediyelere oranla en iyi şartlarda emekçimizin yanında olmaya çalışıyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda daha da güzel anlaşmalara imza atacağız.  İnanıyorum ki belediyemiz siz çalışanlarımızla daha iyi yerlere gelecektir. Ayrıca sözleşme süresince olumlu yaklaşım sergileyen Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf karaca' ya teşekkür ederim. Toplu İş Sözleşmemiz hayırlı olsun” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder