13 Ekim 2020 Salı


 Vali Yılmaz Şimşek Ulukışla Kaymakamı ve Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Ulukışla İlçesini Ziyaret Eden Vali Yılmaz Şimşek, Kılan Köyü Sakinlerini Dinledi.

Bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ulukışla İlçesine giden Vali Yılmaz Şimşek, ziyaretlerinin ilkini Ulukışla Kaymakamlığına gerçekleştirdi.

Kaymakamlık girişinde Ulukışla Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu ile kurum müdür ve amirlerince karşılanan Vali Yılmaz Şimşek, Ulukışla Kaymakamı olarak atanan Ahmet Gökcecik’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretlerine Ulukışla Belediyesi ile devam eden Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Ali Uğurlu ile bir süre görüşerek; ilçede tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ilçeye bağlı Kılan köyüne giden Vali Yılmaz Şimşek, Kılan İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerle bir süre sohbet ederek maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatan Vali Yılmaz Şimşek okul ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada köy sakinleri ile uzun süre sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorun ve taleplerin biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

İnceleme ziyaretlerinin ardından Vali Yılmaz Şimşek ilçeden ayrıldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder