30 Mart 2012 Cuma


 ÇİN İŞ ADAMLARI VEKİLLERİ MECLİSTE ZİYARET ETTİ
     Türk-Çin İş Adamları Derneği Başkanı Song Zi Bin, beraberinde Bor Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Yavuz Kavaklıoğlu ile birlikte önceki gün AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’yi mecliste ziyaret ettiği belirtildi. 
Song Zi Bin milletvekillerine Çinli yatırımcıların Bor Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirmeyi düşündükleri Endüstri Parkı hakkında bilgi verdi. Çin Endüstri Parkının Niğde ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirten Zi Bin milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin ilgisinin oldukça memnuniyet verici olduğunu ifade ederek kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiği belirtildi.
     Görüşmelerin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde’nin yatırımcılar için ideal bir adres olduğunu ifade etti. Çinli yatırımcıların gelmesiyle Niğde’nin potansiyellerinin daha net görüleceğini vurgulayan Kavaklıoğlu yerli ve yabancı yatırımcıları Niğde’nin zenginlikleriyle buluşturmaya kararlı olduklarının da altını çizdi. Yatırımcılara ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını da belirten Kavaklıoğlu, yatırımcıları potansiyeli yüksek Niğde ekonomisine katılmaya davet etti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder