28 Mart 2012 Çarşamba

KAYBOLAN KÜÇÜK KIZ HERKESİ KORKUTTU


  ÇAMARDI İLÇESİNDE  KAYBOLAN 3 YAŞINADA Kİ KIZ ÇOCUĞU 3 KM. UZAKTA BULUNDU. EMNİYET , JANDARMA VE HALK BÜYÜK DAYANIŞMA SERGİLEDİ
       Çamardı ilçesi Maden Mahallesinde Ahmet Dermanlı' ya ait eve Niğde ilinden gelen konuk Selma Güven , akşam üzeri kızı Zeynep Efsa Güven ( 3 ) ,nin yanında olmadığını farkedip , evde ve çevrede bulamayınca , ilçe Emniyet Amirliği' ne bildirmesi üzerine , görevli ekipler ve tüm personel , ilçe Jandarmadan gelen takviye ekip ve çok sayıda vatandaş ile yapılan geniş çaplı , 3 - 4 saat süren arama sonucunda , Kurtdeliği denilen mevkiide , bahçe içerisinde , Zeynep Efsa Güveni ayakları çamur içinde , uyurken buldular.
     Küçük kızın sağ olarak bulunması arama ekipleri ve vatandaşa duygulu anlar yaşattı.Çok sevinildi.
     Çamardı ilçe Hastanesinde yapılan doktor kontrolünün ardından , gerekli tutanakların tutulmasından sonra yaklaşık 5- 6 saat sonra ( 23:30) küçük kız annesine kavuştu. Anne Selma Güven ve babası İbrahim Güven de , korku ve sevinci aynı gün yaşadı.
    Kaybolan küçük Zeynep Efsa ' yı ararken Polis , Jandarma ve ilçe halkı büyük dayanışma gösterdi.
     ilçe Kaymakamı Mehmet F.DÖNMEZ , yaşanılan bu olaydan sonra " Emniyet güçlerine ve ilçe halkına duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiğini" belirtti.
 

1 yorum: