6 Mart 2012 Salı

Proje Sertifika Töreni


         KAP-DER’in “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Projesi Sertifika Töreni Yarın Yapılacak

                   KAP-DER’in (Kapadokya, Kadın, Gençlik, Eğitim ve Kültür Derneği), Ahiler Kalkınma Ajansı’nın II. Teknik Destek programı kapsamında kazandığı “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” projesi, 13 Şubat 2012 Pazartesi günü sona erdi.

                   23 Ocak 2012 tarihinde başlayan ve Nevşehir’deki Yeni Kariyer Mesleki Eğitim Kursu’ndan Girişimcilik eğitmeni Zarife Erdoğan tarafından verilen eğitim toplam 60 saat sürdü. Eğitim sonunda 24 katılımcı sertifikalarını almaya hak kazandı. Sertifika almaya hak kazanan girişimciler, KOSGEB’in 27.000 TL’lik girişimcilik proje destek programına başvurabilecekler. KOSGEB’in Girişimcilik Proje Destek Programı kapsamında, iş kurmak isteyen girişimcilere 27 bin TL hibe verilecek. Girişimciler, işlerini kurduktan 1 yıl sonra, 2 yılı ödemesiz olmak üzere 36 ay vade ile faizsiz 70 bin TL kredi de kullanabilecek.
                    Bu kapsamda sertifika almaya hak kazananlara yönelik olarak, 7 Mart 2012 Çarşamba günü saat 14:30’da Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Binası’nda sertifika töreni düzenlenecek. Törende kursiyerlere sertifikalarını, Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı ve aynı zamanda Ahiler Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Fahri EKER ve KAP-DER Başkanı Şükriye HALAÇOĞLU takdim edecek.

1 yorum:

  1. • KOSGEB Girişimcilik Desteği hakkında ;
    -Destek alan sektörler nelerdir
    -Girişimcilik desteği şartarı
    -Girişimcilik desteği süreci nedir
    -Girişimcilik desteği ne kadardır
    -Hangi iş fikirleri destek alır
    -Örnek girişimci iş planları
    -Destel almış iş planı örnekleri
    -Başarılı bir iş planı nasıl hazırlanır
    -Girişimcilik eğitimlerine nasıl karılabilirim
    vb KOSGEB destekleri ve desteği için
    www.isplaniornekleri.com

    YanıtlaSil