12 Temmuz 2012 Perşembe


20. Yıl Muhteşem Bir Geceyle Kutlandı
Eğitim öğretim hayatına 11 Temmuz 1992 tarihli kuruluş kanunu ile başlayan Niğde üniversitesi 20. kuruluş yıldönümünü 11 Temmuz 2012 tarihinde düzenlediği muhteşem fener alayı ve göz alıcı resepsiyonla kutladı.  
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen kutlamalar mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet meydanına yürünmesiyle başladı. Personel ile öğrenciler gerçekleştirdiği yürüyüşe vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi.
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ün öğrenciler ile birlikte çelenk sunduğu yürüyüş, başladığı noktada sona erdi.

Yürüyüşün ardından resepsiyonla devam eden geceye Niğde Valisi Âlim Barut, Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Garnizon Komutanı J. Alb. İsmet Cansaran, Ağır Ceza Reisi Mustafa Öztürk, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Türk halk müziği, Türk sanat müziği ve batı müziğinden eserlerin canlı olarak seslendirildiği gecede üniversitenin gelişim sürecini konu alan gazete haberleri ve fotoğraflarda sergilendi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder