1 Temmuz 2012 Pazar


 NİĞDE ' DE ASFALTLAMA  ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


Eski Terminal Caddesi olarak bilinen Emin Erişingil Bulvarı ve Aydınlık Caddesinde geçtiğimiz günler içinde başlatılan asfaltlama çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Alt yapıdan üst yapıya kadar, hizmetlerini her alanda sürdüren Niğde Belediyesi şehir genelinde asfaltlama, park bahçe düzenleme, orta refüj ve yaya kaldırımı düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu yıl içerisinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Niğde Belediyesi, ayrıca yaya kaldırımlarının oluşturulması, orta refüj düzenleme kilitli parke ve bordür taşı döşeme yönünde de çalışmalarına da devam ediyor

Eski hali kilitli parke taşından oluşan caddenin kanalizasyon ve içme suyu hatlarını değiştiren Niğde Belediye Başkanlığı, yaptığı girişimler sonucu yolun Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından asfaltlanmasını sağladı. Asfaltlama çalışmaları kapsamında Emin Erişingil Bulvarı ile İlhanlı Mahallesi Aydınlık Caddesini birleştiren üst geçitte de tadilat yapılarak üst geçitte yeni bağlantı yolları oluşturuluyor.

Hizmetlerin kesintisiz artarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Çalışmalarımızı aralıksız hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Niğde’mizin girişi olan ve hem yaya trafiğinin hem de araç trafiğinin yoğun olduğu Derbent Kavşağında asfaltlama çalışmamızı ve orta refüj ve kaldırım çalışmamızı tamamladık. Orta refüj, peyzaj ve çevre düzenlemesini gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra İmam hatip Meydanı’ndan başlayıp Polis Evine kadar olan yolun gidiş geliş istikametinin kaldırım yenileme, orta refüj düzenleme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder