4 Temmuz 2012 Çarşamba


Çamardı İl Meclis Üyesi  Ünal PINAR 
 “İLÇE MERKEZİ VE KÖYLER SUYA DOYACAK” diye belirterek ÇAMARDI EKSPRES' e açıklamalarda bulundu.
    “  Çamardı ilçemiz ve köyleri il özel idaresinin yaptığı ve yapacağı yatırımlarla adeta suya boğulacak.
        Yapımına geçen yıl başlanan ve yaklaşık 500.000 Tl'ye mal olan kısa bir süre önce tamamlanarak hizmete giren Karapınar-Kehret kanalı altındaki araziyi suya doyuracak.
        İl özel idaresince proje çalışması tamamlanarak daha büyük ve daha geniş sulama sahası kapsaması için 2010 yılında D.S.İ ye aktarılan Ören göletinin proje ihalesi tamamlanmış, yer teslimi yapılmış, 2013 yılında yatırım programına alınarak yapım ihalesi aşamasına gelmiştir.
       Kaynarca bölgesinde projesi tamamlanarak en kısa zamanda yapım ihalesi gerçekleşecek olan Kaynarca Göleti düşünülmektedir.
       Aynı şekilde Bademdere kasabasında Alma Goyağı göleti projesi tamamlanmış ihale aşamasına gelinmiştir. Bulanık mevkiinde ise Bulanık göletinin proje ihalesi bu yıl gerçekleşecek olup, 2013 yılında yapım ihalesi için programa alınmıştır.
       5 köyümüzde toplam 9 sulama projesinin ihalesi tamamlanmış, inşaatları hızla devam etmektedir.
       Ayrıca ihale aşamasına gelmiş muhtelif köylerimizde çok sayıda projemiz mevcut olup, en kısa sürede ihale edilecektir.
      En büyük projelerimizden birisi ise bütün beton kanalların kapalı sistem projelerinin tamamlanarak en kısa zamanda basınçlı sulama sistemine geçmemizdir.
      Bütün bu işlerin yürütülmesinde çok geniş bir ekibin titiz ve özverili çalışması yatmaktadır.
      İlçemiz ve köylerimizdeki hizmetlerin yürütülmesinde yer alan Sayın Valimiz Alim BARUT'a, Milletvekillerimize, İlçe kaymakamımıza, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Özel İdare Genel Sekterimize, Özel İdare Çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese Çamardılılar adına teşekkür ediyorum” Dedi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder