3 Temmuz 2012 Salı


Meclis Başkanvekili Çamardı ilçesini  Ziyaret Etti
   TBMM Başkanvekili Sadık Yakut Çamardı İlçesine ziyarette bulundu. Ziyarette Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen'de Çamardı ilçesine geldi.
   Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sadık YAKUT , Niğde Millet vekilleri  Alpaslan  KAVAKLIOĞLU, Ömer SELVİ ,  çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çamardı ilçesini ziyaret etti.  İlçe girişinde coşkulu vatandaş topluluğu tarafından     karşılanan heyet Çamardı belediyesine geldiler..     . Vatandaşlar vekillerle yüz yüze konuşup dertleşme olanağı buldular. Belediye Başkanı Yavuz SOYLU gelen konuklara ilçe ile  ilgili sunum konuşması yaptı ve Sadık YAKUT'a el dokuması halı hediye etti. 
  Yıllar önce Çamardı İlçe Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptığını söyleyen  Sadık YAKUT, 'Çamardı ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak çalıştığım dönemler de ilçe ve ilçeye bağlı köy halkı ile iyi diyaloglar kurduk ve yakın dostlar edindik. Buna istinaden ilçeyi ve eski dostlarımızı ziyarete geldik ve aynı zaman da ilçemiz adliyesinin taşınması konusu hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek , onları dinlemek istedik .” dedi.


          

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder