15 Temmuz 2012 Pazar

HABERİMİZ SES GETİRDİ

    BOR HABER NET  " ÇAMARDI' NIN PINAR'I VAR ...YA BOR' UN "  DEDİ

   02 .7.2012 TARİHİNDE ÇAMARDI EKSPRES’ TE  04.7.2012 TARİHİNDE SİTEMİZDE YAYINLANAN ÜNAL PINAR’ IN “ İLÇE MERKEZİ VE KÖYLER SUYA DOYACAK “ BAŞLIKLI HABERİMİZİ BOR HABER NET  SİTESİNDE  YAYINLADI.
ÇAMARDI'nın Pınar'ı var... Ya BOR'un
   Niğde İl Genel Meclisinde, 3 Ak Parti ve 1 MHP'den olmak üzere Bor ilçesinden seçilmiş 4 üye bulunuyor. 
   Niğde İl Genel Meclisinde, 3 Ak Parti ve 1 MHP olmak üzere Bor ilçesinden seçilmiş 4  üye bulunuyor. Tevfik Avanoğlu, Sabri Bozdağ, Ferhat Kavaklıoğlu Ak Parti'den, Hüseyin Koçaklı ise MHP'den seçilerek İlçemizi temsilen İl Genel Meclis Üyeliği görevini yürütüyorlar.
   Tevfik Avanoğlu diğer üyelerimizden  farklı olarak Vali Alim Barut Başkanlığındaki 5 kişilik seçilmiş İl Encümeni üyeleri arasında yer alıyor.
     İl Genel Meclisi, aylık olağan ve olağan üstü toplantılarda bulunuyor. Niğde İl Özel İdare Müdürlüğünün  yaptığı yatırım ve uygulamalar meclis üyelerinin oylaması ile gerçekleşiyor. Bütçe büyük ve faaliyet alanı çok geniş.
Seçim zamanı İl Genel Meclis üyelikleri için fırtınalar kopuyor ama seçildikten sonra faaliyetleri hakkında haber almak mümkün olmadı. Bor İlçemizi temsil eden iktidar ve muhalefet partili 4 meclis üyemiz bu güne kadar, Bor için hangi teklifleri verdiler, neler uygulandı neler uygulanmadı vatandaşlarımız merak ediyor.

Aslında bu konuyu unutmuştuk, ama...

 Çamardı'da yayın yapan Çamardı Expres gazetesinin aşağıdaki yayını ile 


Hatırladık...
****
Çamardı Expres'in haberi şöyle  :
Çamardı'dan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ünal Pınar “ Çamardı İlçe Merkezi ve Köyler Suya Doyacak” dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Ünal Pınar Çamardı İlçe merkezi, kasaba ve köylerinin sulama konusundaki yatırım ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. .......VE bildiğiniz  haberimiz yayınlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder