11 Temmuz 2012 Çarşamba


MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, görevdeki 100 günlük süreci değerlendirdi!

100 Günde Devr-i Alem Yaptık!

25 Mart 2012 yapılan MHP İl Kongresiyle yetkiyi aldıklarını ifade eden Hakan Er, teşkilatlanmada yerel yönetimler stratejisine kadar bir çok konuda büyük bir çalışma sergilediklerini ifade ederek; “100 Günde gitmediğimiz yer kalmadı. 100 günde Devr-İ Alem Yaptık!” dedi.
Gidilmedik Yer, Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız!
MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, 100. Gün değerlendirmesinde “amacımız her vatandaşımıza politikamızla, fikrimizle, eylemimizle ulaşmaktır. 100 günde parti faaliyetlerimiz için 100 bin kilometre yaptık ama yetmez. Kadın kollarımız yoğun bir çaba içinde, Ülkü Ocaklarımız 2013 seçimlerinde dinamik güç olabilmek için sürekli faal, merkez ilçe teşkilatımız dahil tüm ilçe ve belde teşkilatlarımızda yoğun bir gayret var. Onun için bizler bu beklentileri, faaliyetleri boşa çıkarmamak adına, il yönetimi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz! Dedi.
Kapılarının herkese açık olduğunu, her türlü eleştiri ve destekleri dikkatle dinleyeceklerini ifade eden MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, Niğde’de siyasi arenada güçlü değişimler başlatacaklarını ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder