3 Temmuz 2012 Salı


ÇİFTEHAN'DA 5 YILDIZ KONFORU
     Çiftehan Güney’in incisi oldu

Son dönemdeki hızlı gelişmesiyle termal turizmin vazgeçilmezleri arasında ön sıralara yerleşen Çiftehan Kasabasında bu yıl hizmete girecek yeni tesisler, özellikle Güney illerinden yoğun ilgi görüyor.

Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan Kasabası bir yandan devlet, bir yandan da yatırımcıların hayata geçirdiği projelerle termal turizm sektöründeki hızlı yükselişini sürdürüyor. İl Özel İdaresi ve Çiftehan Belediyesi’nin bölgede yürüttüğü çalışmalarının yanında özel sektörün de girişimleriyle kasabanın çehresi günden güne değişiyor. 
Çiftehan Kasabasında yapımına geçtiğimiz yıl başlanan tesislerde sona yaklaşıldı. Bu yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek olan devremülklerin, özellikle Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep gibi Güney illerinden büyük rağbet gördüğü bildirildi. Bina ve çevre düzenlemesi büyük ölçüde tamamlanan tesislerin iç mefruşatındaki çalışmalar hızla sürüyor.
2012 yılı içerisinde hizmete girecek tesislerde, devremülk sahiplerinin bir termal sağlık ve tatil merkezinde olması gereken tüm özellikleri 5 yıldız konforuyla yaşayacaklarının altını çizen yetkililer.  
Devremülklerin 1+1 ve 2+1 studio dairelerden oluştuğunu ifade eden yetkililer, dairelerle ilgili de şu bilgileri verdiler: ”2+1 dairelerimizde iki yatak odası, salon, Amerikan mutfak, iki banyo, iki wc ve balkon bulunuyor. 1+1 dairelerimizde ise bir yatak odası, salon, Amerikan mutfak, banyo, wc ve balkon yer alıyor.
Dairelerimizin içlerinde iğneden ipliğe bir evde lazım olabilecek her şey var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder