11 Temmuz 2012 Çarşamba

Ömer SELVİ Çamardı Köylerindeydi


Selvi: Köylerimizin Refahı İçin Çalışmalarımız Sürüyor!

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Çamardı İlçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirerek, köylülerin sorunlarını dinledi
 Ziyaret kapsamında Çamardı’na bağlı Burç Beldesi ile Çardacık, Bekçili, Kavaklıgöl ve Celaller Köylerine giden Selvi, köy kahvesinde vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelerek sohbet etti, köylerin isteklerini dinledi.

Ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarıyla birlikte halkın seçimden seçime hatırlandığı siyasi zihniyetin yıkıldığını  ifade eden Selvi,  “Sorunların ve isteklerin başlıcalarını yerinde görerek tespit ettim. Köylerimizin bizden gölet talepleri var. Peyder pey bu istekleri yerine getireceğiz. Muhtarlarımızla her zaman irtibat halindeyiz. Onlar bizlere sorunları aktarıyorlar, biz de çözümü noktasında ilgili kurum ve kuruluşlarla temasa geçiyoruz. Köylümüzün refahı için çalışmalarımız sürecek” dedi. Selvi, Mecliste yasama faaliyetleri başlayana dek ilçe, belde ve köy ziyaretlerini sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Ziyaretlerinin öncesinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Kemal Kayasan’ın oğlunun düğün merasimine katılan Selvi, ziyaretler sonrasında da AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Korkunç’un oğlunun düğününe katılarak yoğun programını noktaladı.



1 yorum:

  1. Prefabik satışı ekibimiz ile bloğunuzu yakından takip ediyoruz. Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz ve bloğunuzdaki çalışmalarınızda başarılar dileriz.

    YanıtlaSil