4 Temmuz 2012 Çarşamba


   FARUK AKDOĞAN " Halkımız biraz sabır göstersin.Onlardan özür diliyoruz."


Hizmette Gece Gündüz Fark Etmiyor 
Eski Terminal Caddesi ve Aydınlık Caddesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Niğde Belediyesi olarak hizmetlerimiz gece gündüz devam ediyor” dedi.

Her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;“Niğde Belediyesi hizmet olarak gece gündüz farketmiyor. Niğde’mizin hizmetindeyiz. Tüm amacımız güzelliğine daha fazlasının katmış, bir Niğde meydana getirmek.
Derbent Mezarlığı’ndan başlayarak Polis Evi’ne kadar olan bölümün tamamının orta refüj ve kaldırım çalışmasını bitirmiş olacağız. Otoyoldan girdiğimiz zaman Bor İlçe’sine kadar düzenli bir ana arter meydana getirmiş olacağız. Bunun yanında Şehitler Kavşağı’ndan başlayarak Bor TOKİ Kavşağına kadar olan ve 2X2 ebadındaki yolun 3X2’ye çıkarılmasıyla ilgili ihaleyi Kara Yolları Bölge Müdürlüğümüz gerçekleştirdi. Önümüzdeki günlerde yüklenici firma o yolun da standardının yükseltilmesiyle ilgili işe başlamış olacak. Diğer yandan biz 2012 yılında Niğde’mize 100 bin ton asfalt serimini gerçekleştireceğiz dedik.
 Kısa süre içerisinde özellikle ana arterlerimizde bu şantiye görünümünün bittiğini göreceğiz. Bu çalışmalarımızı da zaten vatandaşımız görüyor. Belki tozdan topraktan muzdarip oluyor trafikteki taşıtlarımız ulaşım noktasında bir takım sıkıntılar çekiyor ama bunlar geçici sıkıntılar. Ama şunu da belirtelim tek biz değil burada doğalgaz çalışması da var. Örneğin Bankalar Caddesi’nde 1 aylık bir çalışma yaptılar. Bunları üst üste koyduğumuz zaman vatandaşımız bu noktada sıkıntı çekebilir. Ama biraz sabır göstersinler biz onlardan özür diliyoruz bizim çalışmalarımız vatandaşımızın iyiliği için” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder