3 Temmuz 2012 Salı


 ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES 
                    “HAYIR ÇARŞISI” ADI ALTINDA
ÇAMARDI İLÇESİNDE YURTTA KALAN ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES DÜZENLENDİ . 
  Kermes 22 - 29  Haziran  tarihleri arasında Öğretmen Evinde yapıldı.
 ÇAMARDI ERKEK YURDUNDA KALAN ÖĞRENCİLER YARARINA YAPILAN KERMESE İLGİ BÜYÜK OLDU
Çamardı Gül bahçe Öğrenci Yurdu' n da kalan öğrenciler yararına KERMES 22 - 29 Haziran  tarihleri arasında Öğretmen Evin de yapıldı.
    Çamardı ilçesi Gülbahçe Kız ve Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler yararına düzenlenen Kermes açılışını İlçe Kaymakamı Mehmet F.DÖNMEZ yaptı.
Yurtta kalan 120 fakir öğrenci yararına yapılan KERMES' in , Dernek üyeleri , aileleri , Çamardılı iş adamlarının , hayırsever ve gönüllü bayanların yardımları ile yapıldığı belirtildi
   Kermes'te Çamardılı hayırseverlerin gönderdiği giysiler , çeyiz takımlarının yanı sıra dernek üyelerinin eşlerinin ve hayırsever bayanların el emeği , göz nuru işler , örgüler ,dantel ve iğne oyaları yöresel yemekler ,sıkma , dürüm , içli köfte gelen konuklara sunuldu. 
     Dernek Halkla İlişkiler Başkanı Abdullah Çömlek , “ Dernek olarak en büyük hedefimiz dini  ve milli değerlerine sahip çıkan nesillerin yetişmesi için gayret gösteriyoruz “ dedi.
 Kermesin amacına ulaştığını belirten dernek yetkilileri , kermese bu yıl diğer yıllara göre ilgi daha büyüktü  diye belirttiler. Ve ilgilenen , emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder