6 Kasım 2012 Salı

"NİĞDE GÜNLERİ"




Ankara' da Niğde Günleri 

2. Niğde Günleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen “Niğde Günleri” etkinliğinde Valilik ve Belediyelerin verdiği hizmetler, şehre kattıkları yenilikler, Üniversite ve Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmaları, Niğde’de üretilen tarımsal ve hayvansal ürünler, kültürel el sanatları, tarihi, doğal ve turistik güzelliklerin fotoğrafları, maket, kataloglar sergilendi.
  Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Niğde Günlerinde, Çamardı Belediyesinin de oluşturduğu stant da ziyaretçi akınına uğradı. Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği,Çamardı  standında , ilçeye ait yöresel ürünler , broşür ve kartlarla ilçenin doğal güzellikleri tanıtıldı .Çamardı ilçesinin “ Her Mevsim  de Ayrı Güzelliği “anlatıldı. 
   Niğdeliler Ankara’da Niğde günlerinde bir araya geldi. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan 2. Niğde Günlerine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Doğan Şafak Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Niğde, İlçe ve Kasaba Belediye Başkanları, resmi daire kurum amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Ankara’da ki Niğdeliler katıldı. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder