9 Kasım 2012 Cuma


Belediye Başkanı Akdoğan, “Ecemiş Suyu Niğde’ye Getirilmeli”


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Ecemiş Suyunun Niğde için önemine bir kez daha değinerek, Ecemiş suyunun Niğde’ye getirilmesi konusunda Belediye olarak yapılan çalışmalar hakkında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na bilgi verdi.
Belediye çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Çok önemli bir yatırım olan Düzenli Katı Atık Depolama tesisini Niğde’ye kazandıran Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.
Niğde de bazı programlara katılan ve incelemelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valilik ziyaretinin ardından, Niğde Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’dan bilgi aldı.
Belediye hizmetlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Akdoğan, Ecemiş Suyunun Niğde’ye içme suyu olarak getirilmesi için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ndan da destek istedi.


 Biz de Niğde Belediyesi olarak ve Niğdeliler olarak bu hususun altını da özellikle çizmekte yarar olduğunu düşünüyorum. Daha öncede bahsettiğimiz gibi, Çamardı ilçemiz de bir Ecemiş çayı var, bu Ecemiş suyunun Niğde’mize içme ve kullanma suyu olarak getirilmesi noktasında Sayın Bakanımızın da desteğinizi bekliyoruz. Biz her platform da Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza bu projemizi dile getirmeye devam ediyoruz. Biz Niğde Belediyesi olarak her ay 500 bin lira su kuyuları için elektrik parası ödemekteyiz. 48 tane içme kuyusu çalıştırıyoruz. Bu bakımdan Sayın Bakanımızdan da Ecemiş Suyunun Niğde’ye getirilmesi için destek istiyoruz ” şeklinde konuştu.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın isteği üzerine 5 Bin ıhlamur fidanını Niğde Belediyesine verdiklerini ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu; “4 koldan Niğde’ye hizmet ediyoruz. 2012-2013 yılları Niğde için yatırımlarda hamle seneleridir. 26 müjde ile Niğde’mize yatırımlarımız devam etmektedir. Daha önce de Niğde’ye geldik. Belediyemizle ilgili meseleleri hep görüştük. Gerek Niğde Belediyemize gerek diğer belediyelere de hakikaten her türlü desteği veriyoruz. Destek vermeye de devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder