21 Kasım 2012 Çarşamba


NİĞDE VALİLİĞİ AB’NE UYUM,DANIŞMA VE YÖNLENDİRME KURULU (UDYK)
2012 YILI 3.DÖNEM TOPLANTISI 

       İçişleri Bakanlığı'nın 2010/6 no'lu genelgesi ile kurulan ‘AB Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu’nun 2012 yılı 3. Dönem toplantısını 22 Kasım 2012 Perşembe günü,  Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Yapılacaktır.     
  Toplantıya UDYK Üyesi  Kaymakamlar;  Kamu Kurumları, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katılacaktır.
Toplantıda aşağıdaki konular hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
1 ) AB’ne Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulunun Yapısı ,Amaçları  ile  İlimizde yürütülen Avrupa Birliği Projeleri Hakkında Genel Bilgi Sunumu.
2) Eurodesk Temas Noktaları ve Gençlik Programları Hakkında Sunum.
3) Niğde Valiliği’nin 2012 yılında Uyguladığı ” Mahalli İdarelerde Mesleki Eğitim” adlı Leonardo da Vinci- Vetpro Programı kapsamındaki AB Projesi ile Almanya ve Letonya hareketliliklerine katılan 33 katılımcıya sertifika töreni.
MAHALLİ İDARELERDE MESLEKİ EĞİTİM PROJESİ : AB ülkelerindeki yerel idareler ile mesleki eğitim kurumlarının işbirliğinin yerinde görülmesi, iyi uygulamaların tespit edilmesi amacıyla 27 Mayıs-09 Haziran 2012 tarihleri arasında 17 kişi ile Almanya’ya , 01-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında 16 kişi ile Letonya’ya hareketlilik faaliyeti düzenlenmiştir. Katılımcılar Almanya’da ve Letonya’da Belediyeler ve Mesleki Eğitim Kurumlarında incelemelerde bulunmuşlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder