9 Kasım 2012 Cuma


“Önemli liderler, bazen büyük icatlar gibi zor anlarda ortaya çıkarlar."

Kavaklıoğlu’ndan 10 Kasım mesajı

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesini aşma yönünde büyük mesafeler kat ettiğini, ekonomik atılımlar yaptığını, dünya devletleri arasında sayılı bir konuma ulaştığını belirtti.

Kavaklıoğlu, Atatürk’ün ölümünün 74. Yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında,
“Önemli liderler, bazen büyük icatlar gibi zor anlarda ortaya çıkarlar. Türk Milleti neredeyse bir avuç toprağının bile vatan olarak kendisine çok görüldüğü bir dönemde Atatürk'ü, Atatürk de Türk Milleti'ni ortaya çıkarmıştır. Bizler de Onu gelecek nesillere tanıtarak örnek başarılarını anlatıyoruz” dedi.
Kavaklıoğlu mesajında şunları söyledi: “Son yıllarda kararlı hamleler ve reformlarla, her alanda muazzam ilerlemeler elde eden Türkiye, Atatürk'ün işaret ettiği hedefe her geçen gün yaklaşmaktadır. Demokrasisi, artan siyasi değeri, ekonomik ve askeri gücüyle dünyanın yükselen ülkeleri arasında gösterilen Türkiye, daima büyük bir ülke olmanın sorumluluğuyla hareket etmekte, güven ve istikrar yaymaktadır. Atatürk'ün milleti ile açtığı yolda hızla ilerleyebilmenin, özgür, çağdaş, gelişmiş bir Türkiye'yi gelecek nesillere bırakabilmenin temennisi ile Atatürk'ü rahmet ve saygı ile anıyorum”.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder