6 Haziran 2014 Cuma

ATLETİZM DE ŞEVVAL ÖZDOĞAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

    Okul Sporları  2014 yılı faaliyet programında yer alan okullararası puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası 31 Mayıs 1 Haziran 2014 tarihlerinde İzmir ilinde yapıldı.
    İzmir’ de hafta sonu yapılan okullararası küçük kız, erkek ve yıldız kız, erkek Türkiye şampiyonasından Niğde iline şampiyon  olarak döndüler. Niğde ilinii küçük kızlarda Özel Sungurbey Ortaokulu Koleji Öğrencisi Şevval ÖZDOĞAN 800m. de temsil ederken 5 Şubat Orta okulu Öğrencisi Sezgin AKBAŞ 1000 m de temsil ettiler.

     Antrenör Ahmet Yavuz yapılan yarışmalar hakkında bilgi verdi. “ ilimizi küçük kızlarda  temsil eden Şevval ÖZDOĞAN  800 metreyi 2 dakika 24 saniye de tamamlayarak Türkiye Şampiyonu olarak ilimize bir ilk daha kazandırdık”. İlk defa okullararası puanlı Atletizm dalında küçük kızlarda böyle bir başarıyı aldıklarını söyleyen  Antrenörü Ahmet YAVUZ okul kros yarışmalarında , kulüp yarışmalarında Türkiye derecelerimiz vardı. Ama küçük kızlar puanlı Atletizm yarışmalarında bir ilki gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu olduğunu söyledi. . Bu güzel başarıda emeği geçen başta sporcularım ailelerine ,Özel sungurbey ortaokulu koleji Müdürü Eyüp GEDİK,  5 Şubat Ortaokulu  Müdürü Atilla Yaman ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih YILMAZ ve her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ‘a  çok teşekkür ederim.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder