25 Haziran 2014 Çarşamba

Kırşehir’de
Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri
Tarım sektörünün gelişmesi yönünde yoğun faaliyetleri ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sıraya yerleşen DenizBank; tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığı ve Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçirdiği Üretici Kart’ın 10. yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye’yi dolaşıyor.
Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri” adıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında 10 Haziran 2014, Salı günü Kırşehir’de basın toplantısı gerçekleştirildi. DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı ve ünlü belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu, basın mensupları, ildeki Devlet erkânı ve bölgedeki tarım sektörünün kanaat liderleri ile bir araya geldi. DenizBank’ın ev sahipliğindeki öğle yemeğinde Üretici Kart’ın yanı sıra DenizBank’ın tarım sektörüne verdiği destekler de ayrıntılarıyla ele alındı.
50’den fazla yer gezilecek


DenizBank, “Tayfun Talipoğlu – DenizBank Tarım Sohbetleri” çerçevesinde Tayfun Talipoğlu ile yaklaşık 15,000 km yol kat edip tüm Türkiye’yi kapsayan 50’den fazla noktada etkinlik düzenleyerek 1 milyon çiftçiye ulaşacak. Petrol Ofisi tarafından da destek verilen organizasyon süresince Tayfun Talipoğlu köy, akaryakıt, gübre, yem, tohum gibi tarımsal girdi satışı yapan bayi, birlik ve kooperatif ziyaretleri ile çiftçi sohbetleri yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder