6 Haziran 2014 Cuma

YILDIZ VE GENÇ BAYANLAR GÜREŞ MİLLİ TAKIMINI
 GHSİM HARUN TURHAN ZİYARET ETTİ

23 Mayıs 06 Haziran 2014 tarihleri arasında Yıldız Bayanlar, 28 Mayıs 16 Haziran 2014 tarihleri arasında genç kadınlar  Güreş Milli Takımı Çamardı Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde Kampa girdi. Milli takımları Yıldızlarda Teknik Direktör İbrahim Şahin’in yanı sıra Antrenörler Mustafa Koç, Mustafa Kocabaş ve Neslihan Erdoğan ile masöz Ayşegül Er görev yapıyor. Genç kadınlarda ise Milli Takım Antrenörlerimiz Ertuğrul Aydoğdu, Abdullah Aykaç, Fatih Yerli ve Dilek Atakol yönetiminde çalışmalarını yürütüyor. Genç kadınlarımızın masözlüğünü ise Şafak Öztürk yapıyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Yıldız ve Genç bayanlar Milli takımını Demirkazık tesislerinde ziyaret etti. Milli takım antrenörleri ile bir araya gelen Turhan Güreş Milli takımlarının Niğde Demirkazık tesislerini tercih etmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ve Milli takımlarımızın her zaman hizmetinde olduklarını söyledi. Yıldız ve Genç bayan güreş milli takımlarımıza Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarılar diledi.
Yıldız ve Genç Bayanlar Güreş Milli takım antrenörleri G.H.S.İ.M Harun Turhan beyin kendilerini Demirkazık tesislerinde ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve büyük moral bulduklarını belirttiler. Milli takım antrenörlerinin ortak görüşü ise Demirkazık’ta yapılan kampların yükseklik rakımı, kaliteli yemekleri ve İl Müdürümüzün ve Personellerin ilgi ve alakalarının kamplarını olumlu yönde etkilediğini, performanslarının en üst düzeye çıktığını dolayısıyla Avrupa, Dünya ve Uluslar arası şampiyonalarda Milli takımlarımızın başarıya ulaşmalarında etkin olduğunu belirterek teşekkür ettiler.

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder