5 Haziran 2014 Perşembe

GENÇ BAYANLAR GÜREŞ MİLLİ TAKIMI ÇAMARDI DEMİRKAZIK KAMP EĞİTİM MERKEZİNDE
28 Mayıs 16 Haziran 2014 tarihleri arasında genç kadınlar güreş milli takımı Niğde Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Çamardı Demirkazık kamp eğitim merkezi tesislerinde çalışmalarına devam ediyor.
Çamardı Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 19 gün sürecek olan hazırlık kampında yer alacak sporcular, Milli Takım Antrenörlerimiz Ertuğrul Aydoğdu, Abdullah Aykaç, Fatih Yerli ve Dilek Atakol yönetiminde çalışmalarını yürütüyor. Genç bayanların masözlüğünü ise Şafak Öztürk yapacak.
Kamp hakkında bilgi veren sorumlu AntrenörErtuğrul AYDOĞDU çok iyi bir kamp süreci geçirdiklerini söyledi. Kendileri acısından çok olumlu geçtiğini aynı zamanda Avrupa şampiyonasın da en az 4 madalya beklediklerini belirterek asıl hedeflerinin Ağustos ayında Hırvatistan’da yapılacak olan Dünya şampiyonası olduğunu söyledi. Spor psikolojisini bizzat yaşayarak asrın sporcusu unvanını alan bir başkana sahip olduklarını belirten Ertuğrul AYDOĞDU desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen federasyon başkanımız Sayın Hamza YERLİKAYA’ ya spor ve sporcunun yanında olduğunu belirterek sonsuz teşekkürlerini iletti.
Polonya’da 16/22 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan genç kadınlar Avrupa güreş şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporcularımız;
44kg : BÜŞRA GÖRMÜŞ
48kg : EVİN DEMİRHAN
51kg : NURAY KARADAĞ
55kg : BEDİA GÜN
59kg : DERYA BAYHAN
63kg : BUSE TOSUN
67kg : SİNEM TOPÇU
72kg : GAMZE DURUKAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder