26 Haziran 2014 Perşembe

Kamil Koç 13 ile sefer başlattı
1.200 kişiye istihdam sağladı
Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.,Mayıs ve Haziran aylarında hat açılışlarına hız verdi. İç Anadolu ve ÇukurovaBölgelerinde açtığı yeni hatlarla Kamil Koç’un hizmet ağı 52 il, 244 ilçe ve 654 satış noktasına ulaştı. Yeni hat açılışlarıyla birlikte Kamil Koç 1.200 kişilik ek istihdam yaratmış oldu.
Ulaştırma sektörünün öncü firması Kamil Koç, yeni hat açılışlarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Mayıs’ta Nevşehir ve Aksaray hat açılışlarını yapan Kamil Koç, Haziran’da da Adana, Kayseri, Sivas, Amasya, Tokat, Kırşehir, Yozgat, Antakya,İskenderun, Osmaniye, Mersin ve Niğde’nin açılışlarını gerçekleştirdi. Yeni hat açılışı yaptığı illerden başta İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara ve Antalya olmak üzere birçok ile sefer düzenlemeye başlayan Kamil Koç ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü.
Kamil Koç yeni açılışı yapılan illerle birlikte istihdama da önemli oranda katkıyaptı. Toplam 13 yeni ile sefer düzenlemeye başlayan Kamil Koç, 1.200 kişilik yeni istihdam yaratmış oldu.
“İç Anadolu ve Çukurova’da hızlı bir şekilde büyüyoruz”
Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kamil Koç’un 2013 yılının Haziran ayından bu yana önemli oranda büyüdüğünü ve bu büyümenin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder