24 Haziran 2014 Salı

“HAYIR ÇARŞISI"    ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES
 “HAYIR ÇARŞISI” ADI ALTINDA  ÇAMARDI İLÇESİNDE YURTTA KALAN ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES DÜZENLENDİ .
      Kermes 13 - 21Haziran  tarihleri arasında Öğretmen Evinde açık kaldı.

    Çamardı ilçesi Gülbahçe Kız ve Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler yararına düzenlenen Kermes açılışını Milli Eğitim Müdür v. Mustafa EKE , Belediye Başkan V. Yaşar DEVELİ ve Jandarma Komutanı Aydın AKAY  yaptı.
     Kermes açılış konuşmasını Osman AKÇİN , sunumları Dernek Başkanı Abdullah ÇÖMLEK yaptı.
     Küçük Yusuf T. ÇINAR “İstiklal Marşı “ nı , Kaan B. YILMAZ  “ Çanakkale” şiirini okudular. Rumeyra ŞİMŞEK Dua ile Kermesi renklendirdiler.

      Yurtta kalan öğrenciler yararına yapılan Kermes açılış törenine M.Eğitim Müdürü Mustafa EKE , Belediye Başkan V.Yaşar DEVELİ , Jandarma  Komutanı Aydın AKAY ,Müftü V.Mustafa BAYRAKTAR , Ak Parti ilçe Başkanı Yasin YILMAZ , Ziraat Odası Başkanı Bilal ÇINAR , Öğretmen Evi Müdürü Alİ ihsan YILDIZELİ ,Halk Eğitim Müdürü Taner ÖZEN , Mahalle ve köy Muhtarları , ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
       Yurtta kalan 120 fakir öğrenci yararına yapılan KERMES' in , Dernek üyeleri , aileleri , Çamardılı iş adamlarının , hayırsever ve gönüllü bayanların yardımları ile yapıldığı belirtildi.

ÇAMARDI ERKEK YURDUNDA KALAN ÖĞRENCİLER YARARINA YAPILAN KERMESE İLGİ BÜYÜK OLDU.
    Kermes'te Çamardılı hayırseverlerin gönderdiği giysiler , çeyiz takımlarının yanı sıra dernek üyelerinin eşlerinin ve hayırsever bayanların el emeği , göz nuru işler , örgüler ,dantel ve iğne oyaları yöresel yemekler ,sıkma , dürüm , içli köfte gelen konuklara sunuldu.
     Dernek Halkla İlişkiler Başkanı Abdullah Çömlek , “ Dernek olarak en büyük hedefimiz dini  ve milli değerlerine sahip çıkan nesillerin yetişmesi için gayret gösteriyoruz “ dedi.
 Kermesin amacına ulaştığını belirten dernek yetkilileri , kermese bu yıl diğer yıllara göre ilgi daha büyüktü diye belirttiler. Ve ilgilenen , emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder