30 Haziran 2014 Pazartesi

Belediye Başkanı Akdoğan İlk İftarını Vatandaşla Açtı


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'de geleneksel olarak her Ramazan ayında Ayhan Şahenk Vakfı tarafından düzenlenen İftar Sofrasında hemşerileri ile birlikte ilk iftarını açtı.

Ayhan Şahenk Vakfı tarafından Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan iftar sofrasının ilk gününe Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, Niğde Müftüsü Aladdin Gürpınar'ın yanı sıra Ayhan Şahenk Vakfı yöneticileri katıldı.

Her zaman hemşerilerinin yanında yer almayı ve onlarla iç içe olmayı tercih eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, on bir ayın sultanı Ramazan Ayının ilk iftarını vatandaşlarla birlikte Niğde Belediyesi Hüdavent Hatun Sosyal Tesisinde açtı. Ayhan Şahenk Vakfı tarafından geleneksel hale getirilen iftar sofrasında İftar yemeğine gelen vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Ramazan Ayını tebrik eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a çocuklar da yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ayrıca Ayhan Şahenk Vakfı yöneticilerine vakfın Niğde'de yapmış olduğu katkılardan dolayı da teşekkür etti.  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder