12 Ocak 2016 Salı

İL BİRİNCİLERİNDEN KAYMAKAM SERİN'E ZİYARET

    NİĞDE BADMİNTON ŞAMPİYONLARI ÇAMARDI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ , İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE OKUL MÜDÜRÜ KAYMAKAM SERİN'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Çamardı İlçesi 75.Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi, Niğde 75.Yil Spor Salonunda yapılan okullar arası Badminton müsabakasında finalde Niğde Fen Lisesi ile maç yaparak maçı 3-2 kazandı. İl birinciliğini aldı.
    Şampiyon sporcu öğrenciler Ocak ayı içerisinde Kahraman Maraş'ta düzenlenecek grup müsabakasında Niğde'yi temsilen katılacaklar. Derece yapan sporcu öğrenciler , okul Müdürü Serkan AVŞAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa EKE ile birlikte Kaymakam Mustafa SERİN'i makamında ziyaret ettiler.
  Kaymakam SERİN, spor dalında gösterdikleri başarılardan dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik edip, başarılarının devamını dileyerek, öğrencilere hediyeler verdi.
  AYRICA ESKİŞEHİR DE YAPILAN BİLİM OLİMPİYATLARINDA PROJESİ İLE FİNALE KALAN ÇAMARDI YBO ÖĞRENCİSİ , OKUL MÜDÜRÜ VE FEN ÖĞRETMENİ DE KAYMAKAM SERİN'İ ZİYARET ETTİLER.
   Kaymakam SERİN,   düzenlemiş oldukları projelerinden dolayı öğretmen ve öğrenciyi ve Okul müdürünü tebrik edip, başarılarının devamını dileyerek, öğrenci Büşra Taş'a hediye verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder