12 Ocak 2016 Salı

NİĞDE İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI

   İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç Başkanlığında yapıldı.
  Toplantıya, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın yanı sıra Garnizon Komutanı, Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü,  Kaymakamlar ve İl İdare Şube Başkanları katıldı.
İlin başlıca gündem maddelerinin ele alınarak istişare edildiği toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarındaki iş ve işlemlerin yürütülmesinde koordinasyonun sağlanması, eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi için bilgilendirme yapıldı.
   Vali Necmeddin Kılıç toplantının açılışında yaptığı konuşmada,  kurumlar arası diyaloğun sağlanması için toplandıklarını belirterek, kurumlar tarafından devlet ve millet odaklı çalışılması, ekonomi ve hizmet kısmına dikkat ederek hizmet içi eğitimlerin ve stratejik plan uygulamalarının düzenlenmesi, performans yönetimi ve iş tanımı konularında gereken titizliğin gösterilmesi gerektiğini ifade etti.
     Vali Kılıç'ın açılış konuşmasının ardından Defterdarlık yetkileri tarafından İç Kontrol ve İş Akış Şemaları hakkında bilgi verildi. Daha sonra kurumların mevcut devam eden işleri ve yapılması planlanan yatırımların değerlendirilmesi ile toplantı sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder