16 Ocak 2016 Cumartesi

OKUL SPORLARI GENÇLER FUTBOL VOLEYBOL MÜSABAKALARI TAMAMLANDI


2015 – 2016 Okul Sporları Genç Kız – Erkek (A) Voleybol Müsabakaları 13.01.2016 tarihinde 5 Şubat Spor salonunda yapılan final müsabakaları ile tamamlandı. Müsabakalar Sonucunda Genç kızlarda 1. Niğde Spor Lisesi
2. Bor Atatürk Lisesi
 3. Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi
4. Faik Şahenk Mesleki ve teknik Anadolu lisesi olurken;
Genç Erkeklerde ise 1. Bor Akın Gönen Anadolu Lisesi 2. Yunus Emre Anadolu Lisesi 3. Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi 4. Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Şube Müdürleri, Okul İdarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri verdi. Okul Sporları Genç Erkekler Futbol müsabakaları ise 5 Şubat sentetik çim sahada yapılan final müsabakaları ile son buldu.

 Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda 1. Niğde Spor Lisesi 2. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi 3. Bor Akın Gönen Anadolu Lisesi 4. Bor Ticaret lisesi olmuştur. Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Spor Şube Müdürü, Millî Eğitim Şube Müdürü ve Okul idarecileri verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan “müsabakalara katılan ve dereceye giren tüm takımlara teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder