27 Ocak 2016 Çarşamba

NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI 

Niğde İl Özel İdaresi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
Niğde Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ile Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, Bem-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Ergün Yılmaz, İl İşyeri Temsilcileri katıldı.
           Toplantıda konuşma yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay; “ Niğde Türkiye genelinde kendi kategorisinde, nüfus bazında ele aldığımızda çalışma performansı ve ücret anlamında ilk üçe giren ilimizdir. Bu anlamda hem Valimizi hem ekibini kutluyorum. Sendikalar sadece çalışanların hak ve menfaatlerini koruyan bir kurum ve kuruluşlar değildir. Bunun yanında sosyal sorumluluğu da olan kurum ve kuruluşlardır. Arkadaşlarımızın alacağı ücretler, özlük hakları ve sosyal hakları önemli ama şunu hiç kimse unutmamalı ki ülkemizin ve milletimizin menfaati en öndedir” dedi.
Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’da konuşmasında; “Netice alabilmek, sonuca ulaşabilmek, kurum kültürünün oturması kurumsal aidiyet kültürünün oturması, kurumsallaşma ile mümkündür. Bir kurumda sevgiye dayanan disiplin varsa bir kurumun mensupları bu kuruma aidiyetlerinden dolayı övünüyorlarsa işlerine severek gelebiliyorlarsa ailelerinin mutlu dönebiliyorlarsa başarı çok yakındır. Niğde İl Özel İdaresi başarılı bir kurumdur. Başarısının altında biraz önce söylediğimiz fenomenlerin tamamına sahip olması yatar. Özel idaremiz bu sene 450 km yaptıysa işte bu motivasyonun, personelin işe severek gelmesi iş huzurunun sevgiye dayanan disiplinin oturması ve Niğde İl Özel İdaresindenim diye övünmesi çok önemli bir etkendir. Bu ödediğimiz para benim kardeşlerime memurlarıma hayırlı uğurlu olsun. Hak ediyorlar daha fazlasını da hak ediyorlar. Ücretle performans arasında bir ilişki kurduk, bu yıl performansa dayalı bir yönetim sistemi kurmak istiyoruz. Bununla ilgili bir çalışmamız var. Bu sistemi kullanırsak performansa dayalı ücret vereceğiz.” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder