18 Mart 2016 Cuma

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni
Çamardı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni saat 09:00’da Kaymakamlık, Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının Atatürk Anıtına Çelenk koymaları ile başladı.
 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Jandarma Komutan V. Astsubay Başçavuş Aydın Akay günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.
Program saat 10:00’da 75. Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem ÇPL konferans salonunda devam etti.
Programa Kaymakam Mustafa SERİN, İlçe Jandarma Komutanı V.Astsubay Başçavuş Aydın Akay, İlçe Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Cumhuriyet Savcısı Alpaslan Şirin, İlçe Müftüsü Muhsin Yıldız,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eke, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri,okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Aziz Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. “ Çanakkale 1915 “ adlı video, “ Anne oğul asker uğurlama”  adlı tiyatro gösterisi, şiirlerin okunması, “ Çanakkale Geçilmez” adlı  gösteri , oratoryo gösterisi ve  sunumların yapılması ile program sona erdi. Program sonunda “ Çanakkale” konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder