20 Mart 2016 Pazar


NİĞDE VALİSİ NECMEDDN KILIÇ'IN

18-24 MART “YAŞLILAR HAFTASI” MESAJI


           " Bizlerin yetişmesinde ve sahibi olduğumuz değerlerimizin kuşaktan kuşağa sağlıklı bir şekilde aktarılmasında büyük katkısı olan, geçmişle gelecek arasında köprüler kuran büyüklerimize duyduğumuz minnet duygusunun bir göstergesi olarak her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılar Haftası” olarak kutlanmaktadır.
Yaşlılık, hayatımızın kaçınılmaz bir gerçeğidir. Unutmayalım ki, herkes bir gün yaşlanacaktır. Ömrünü topluma ve ülkeye hizmetle geçiren büyüklerimizin hayata tutunmalarına katkıda bulunmak, onlara sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir.

            Yaşlılarımız, Ahlaklı nesillerin yetiştirilmesi onların korunması bakımından önem arz etmektedir. Ne mutlu ki bizler millet olarak, saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri değeri, saygıyı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe sahibiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; yaşlılarımıza olan sevgi, saygı ve görevlerimizi yalnızca bu haftayla sınırlı tutmadan ömürlerinin her gününü sağlık, mutluluk ve huzurla geçirmelerini diliyor, saygılar sunuyorum."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder