9 Mart 2016 Çarşamba

NİĞDE SGK DA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI
Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde çalışan tüm kadın personellerin katıldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması yapıldı.
İl Müdürü Mustafa Turan; ‘’Geleceğin inşa edilmesinde daha fazla söz sahibi olmak isteyen ve bu amaçla birlik ve dayanışma içerisinde mücadele eden kadınlarımızın, mücadelelerinin bir simgesi olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünya kadınlarına kutlu olsun. Varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol üstlenmektedirler. Kadınlarımızın her alanda söz sahibi olmak amacıyla elde ettikleri haklar, toplumumuzda cinsiyet ayrımcılığının sona ererek, daha aydın, duyarlı ve bilinçli bir neslin yetişmesine yol açmaktadır. Millet olarak baş tacı ettiğimiz kadınlarımız, şefkat ve merhamet kahramanları olarak gelecek nesillerin yetişmesinde önemli görevler ifa etmektedirler. Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, iş hayatındaki başarıları kadar, ailede ilk öğretmen olarak yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmaktadırlar. Aynı zamanda kadınların iş hayatına yaptıkları niteliksel katkılar, oluşturdukları katma değer, işin başarısı açısından yadsınamaz. Bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın, bu anlamlı günlerini kutluyor sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum." dedi.

Etkinlik, tüm kadın personellere karanfil dağıtılması, İl Müdürü Mustafa Turan ve İl Müdür Yardımcılarının özverili ve yoğun tempoda çalışmalarından dolayı personellere teşekkür belgesi vermeleri ile son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder