15 Mart 2016 Salı

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN VALİ NECMEDDİN KILIÇ’A NEZAKET ZİYARETİ

14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile tüm sağlık çalışanları adına İl Sağlık Kurumları Yöneticileri Vali Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Fatih Balcı, İl Sağlık Müdürü Yılmaz Yücel ve Halk Sağlığı Müdürü Ertan Değirmencioğlu Vali Kılıç’a çiçek takdim ettiler.

Sağlık Çalışanları Günü olarak kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramında Kurum Müdürleri Vali Kılç’ a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken Vali Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek yaptığı konuşmada; “Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumların en önemli unsuru olup, ‘Önce insan’ anlayışının benimsendiği günümüzde, sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına gece gündüz demeden görevlerinin ifasında insanüstü gayretleri ile sağlık çalışanlarımız bizlerin iftihar kaynağıdır. Öncelikle sağlıklı bir toplum temennisi ile fedakârca hizmet sunan, yaşamımızı emanet ettiğimiz tüm hekimlerimizin ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder