28 Nisan 2012 Cumartesi


ERKİN AYAN FUARDA KİTABINI TANITTI
  Yazar Erkin AYAN Çamardı Kitap Fuarını ziyaret etti. Öğrencilere yazarlık  ve eğitimin önemini anlattı. “ Beyaz Salıncak “ kitabını tanıttı.. 
     Erkin AYAN ,  1975 İzmir Doğumlu  ,yazı  sanatı ile ilgilenmeye  lise yıllarında başlamıştır. Önceleri şiir ve kısa hikâyeler üzerine denemeleri olan Yazar Erkin Ayan “ Beyaz Salıncak” isimli romanını ise 1998 yılında kaleme almaya başlamıştır. Uzun soluklu bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan “Beyaz Salıncak” gerçek yaşanmış bir hikâyeyi işlerken ana temada sevgi ve dostluğun işlendiği ve içeriğinde birçok ilke imza atan bir kitap olma özelliğini de taşımaktadır. Ekip çalışmasına ve disiplinli çalışmaya önem veren Yazar Erkin Ayan kitabının baskı aşamasına girmesi ve tasarımlarının hazırlanmasında ki tüm çalışmalarda ekibi ile karşılıklı fikir alışveriş verişlerinde bulunan ve en iyisini okuyucularına sunmaya özen gösteren genç yazarlarımızdan olduğu belirtilmektedir.
   Erkin AYAN ile yaptığımız söyleşideYazar Erkin AYAN “ Burada olmak çok güzel .Herkese çok teşekkür ederim. Sadece yazarlık açısından değil , eğitim , öğretim de çok önemli. Öğrencilerle yaptığım sohbette , onlara bir artı katmak ve bir payımızın olması çok güzel.
          Burada çok güzel karşılandım. Öğrencilere yazarlık hakkında bilgi vereceğim. Ve son eserim “ Beyaz Salıncak “ üzerine sohbet edeceğim.” Dedi.




       Çamardı Ç.P.L Konferans salonunda yazar AYAN , liseli gençlere yazarlık ve kitabı hakkında bilgi verdi. Onların sorularını yanıtladı. Sonra kitabını isteyen okurlara imzaladı.
        Çamardı Kaymakamı Mehmet F. DÖNMEZ , Yazar Erkin AYAN’ a Plaket takdim ederek , teşekkür etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder