24 Nisan 2012 Salı


 23 NİSAN BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Niğde'de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra 5 Şubat Stadı'nda devam eden törende, Niğde Valisi  Alim Barut, Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, halkın ve çocukların bayramını kutladı. 
Kutlama törenine Niğde Valisi Alim Barut,  Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan,  Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Niğde Askerlik Şube Başkanı Kadir Okyay,  Daire Amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  
Niğde  Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, günün önemine binaen yaptığı konuşmasında; "Birinci bayramımız, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 92. yıl dönümü, ikinci bayramımız, milli hakimiyet, yani ulusal egemenlik bayramımızdır. Üçüncü bayramımız ise, çocuk bayramımızdır. Bayramımız kutlu olsun" dedi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder