19 Nisan 2012 Perşembe


İL SAĞLIK MÜDÜRÜ OLAYI KINADI 

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Alirıza ERDOĞAN tarafından basın mensubu üyeleri ile toplantı düzenlenmiştir. Düzenlenen toplantıya Sağlık Müdürü, Sağlık Müdür Yardımcıları, Halk Sağlığı Kurumu İl Müdürü, Müdür Yardımcısı ve Hastane Başhekimleri katılmışlardır.
Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Alirıza ERDOĞAN toplantıda Gaziantep’te hasta yakını tarafından Dr. Ersin ARSLAN öldürülmesi nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirmiş ve bu olayın tekrar yaşanmaması temennisini paylaşmıştır.
“Bir hekim kolay yetişmemekte, ailesi ve kendisi için zorlu ve külfetli bir süreç sonucunda hekim olmaktadır. Sağlık hizmeti 24 saat süren bir hizmettir. Bir hekim mesai saati dışında, tatilde ve emekliliğinde de; yakınında cereyan eden herhangi bir sağlık problemine müdahil olmak mükellefiyetini taşır. Bu meslek bir ömür sorumluluk taşınmasını gerektiren bir meslektir. Bu denli fedakarca çalışan hekimlerimizin, hastaları sağlığına kavuşturmak için çalışırken öldürülmesi çok üzüntü vericidir.”
 ERDOĞAN sözlerine “Gerek ülkemde gerek ilimizde hiçbir arkadaşımın böyle bir olayla karşılaşmamasını temenni ediyor, sağlık camiası adına olayı kınıyorum. Hayatını kaybeden meslektaşımıza Allah’tan Rahmet ve ailesine baş sağlığı diliyorum”. dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder